Ev temizliği şirketi işe başlayış. Daireye girer girmez öncelikle ev temizlik malzemeleri bir kenara konulur. Yapılacak iş için genel olarak bir gezip bakılır. Komple kuru vakum ve toz alımı yapılarak daire tozdan ve çöplerden arındırılır. En dipten en uca doğru cam çerçeve silimi, dolap silimi, kapı silimi, banyo wc ve mutfak temizliği yapa yapa ilerlenir. Zeminler en son yapılıp iyi sıkılmış nemli moplar ile yer silim yapılmalıdır. Zemin kurumadan daireden ayrılmamalı, zemin kuruduktan sonra son kontrol için müşteri ile birlikte dolaşılıp daire teslim edilmelidir. Ev temizliği şirketleri iş bitiş. Ev temizlik personelleri, evin sahibinin hassasiyetine göre hareket etmeli, nereler isteniyorsa ağırlık oralara verilmelidir. Villa temizliğinde de temizlik sırası aynı olup yukarıdan aşağıya doğru ilerlenir.

Uzun yıllardır edindiğimiz tecrübenin sonucunda tavsiyemiz şudur ki temizlik işini bir defaya mahsus olarak görmeyip düzenli bir temizlik ev temizlik firması ile anlaşın. Asıl olarak o zaman rahat ettiğinizi göreceksiniz. Bu ay daire camlarınız silindi. Aynı işlem bir daha ki aya da lazım. Ortam şartlarından, havadan, sudan nasibini alan ev camlarımızda kirlilik kaçınılmazdır. Aynı camcı personel, aynı temizlik şirketi, sizin için rahatlık ve konfor demektir. Hemde maliyet olarak daha düşük olacaktır.

h-ev-temizlik-firmalari

Uygun ev temizliği fiyatı, bazı dönemlerde hediye çekilişler. Firmamızın dağıttığı hediye temizlik sepetlerinden istemeyi unutmayınız.

Ekstra Ev Temizlik Paketinde bulunan ev tozları ve allerjenlere karşı, ev hijyeni ve dezenfektan uygulaması hakkında bilgi alınız.