21 yıl önce İstanbul Bayrampaşa’da kurulmuş olan temizlik firmamız tüm İstanbul genelinde Avrupa standartlarında hizmet vermeyi sürdürmektedir. Almanya, İngiltere, İtalya gibi bazı Avrupa ülkelerinin temizlik programları dikkatlice incelenip Türkiye standartlarında şekillendirilerek ve daha da güçlendirerek hizmet verilmektedir.

Hizmetin uygunluğu ve müşteriye sunumu kadar personellerinin mutluluğuna da çok önem veren temizlik şirketimiz her yıl personeller yararına bir yığın etkinlik düzenlemektedir. Harbiye Açık Hava Tiyatroları, Bayrampaşa Kaymakamlık Binası, Dolmabahçe Sarayı, Kasar Holding, Şişecam İşletmeleri, Recordati ve Novartis İlaç Fabrikası, Arçelik, Beko, Bosch gibi bir çok fabrika ve işletmelere, ofis temizliği ve makine temizliği kapsamında hizmet vermektedir.

Özellikle öğretmenler günü, yılbaşı günü ve haftası, gibi günlerde, ev temizliği ve ofis temizliği, koltuk yıkama, inşaat temizliği, su baskını temizlik, villa temizlik, cilalama hizmetleri, yangın sonu temizlik, dış cephe cam temizliği, halıfleks yıkama kampanyalarımız ve indirimlerinden dan faydalanınız.

h-istanbl-temizlik-firmalari

Temizlik kampanyalarımız tüm istanbul genelinde geçerlidir.

Bir paket alana hem 2. hem 3. paketler hediyedir. avantajlarından yararlanmak için bizi arayabilirsiniz.