Ev temizlik şirketleri, vazgeçilmez ilkeleri olan güvenilirlik ve titizliğe büyük önem vermektedir. Yaklaşık 20 yıllık geçmişimizde de bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. Ev temizliği, ofis temizliği, villa temizliği ve diğer temizlik konularında tavandan tabana detaylı temizlik!
Ev Temizliği şirketimiz yıllardır bu sektörde olup işin en sağlıklısını ve en kalitelisini yapmaktadır. İş bilir kaliteli ve yaptığı işin hakkını veren personelleriyle sizlere yardımcı olmaktadır.
h-ev-temizlik-sirketleri-istanbulEv hanımlarının yaptığı temizlik işleri ne kadar güvenilir olsa da şirketimizin sahip olduğu teknolojik ekipmanlara sahip değillerdir. Ve temizlik malzemelerimiz son derece güvenilir hiçbir şekilde yan etkisi bulunmaz ve hiçbir zaman alerjik etkileri yoktur. Toplumuzda özellikle ev temizliği ve ev hijyeni konusu daha da önem kazanmaktadır. Kesinlikle tecrübeli ve bu bilinçte kişiler tarafından yapılmalıdır. Aksi halde tersi sonuçlar doğurabilir.
Her temizlik işinin bitiminde yapılan müşteri memnuniyet anketlerimizde uzun yılların oluşturduğu tecrübelerin sonucunu görmek bizi hayli mutlu etmektedir. Her ne kadar hizmet sektöründe; özellikle temizlik hizmeti sektöründe, bu işin %100′lüğü zor olsa bile anket sonuçlarından bu değere ulaşmak müşterilerimizin de konuya ne kadar duyarlı ve vefalı olduğunu göstermektedir.