inşaatı bitmiş villanın temizlenmesi

Villa Temizliğinde Güvenlik ve Temizlik

Villa temizliği hizmetinde Işıltı Temizlik Firması tarafınıza vermiş olduğu hizmette tecrübeli ve alanında uzmanlaşmış personeller ile villa temizliği esnasında gereken hijyen ve titizliği itina ile göstermekte olup villa içerisinde bulunan değerli ve kıymetli kırılıp zarar görebilecek malzemelerinizin hasar görmemesi için gereken dikkat ve tutumu en üst safhada tutup temizlik esnasında malzemeleriniz de güvenliğini sağladıktan sonra temizliğini gerçekleştirip sizlere kaliteli ve hijyen dolu bir temizlik hizmeti sunmaktadır.  

Villa Temizliği Hizmeti

Işıltı Temizlik Firması olarak tarafınıza sağlanacak villa temizliği hizmeti sizin istekleriniz doğrultusunda vermiş olduğunuz randevu tarihinde villa temizliği için gerekli olan personel sayısı, temizlik makineleri ve temizlik malzemeleri hazırlanarak tarafınıza randevu saatinizde ulaşmaktadırlar. Vermiş olduğumuz villa temizliği hizmeti temizlik kapsamında sınırsız ve insan sağlığına uygunluk açısından son derece refah üst seviyede tutulmaktadır. Villa temizliği hizmeti olarak hedeflediğimiz amacımız hijyen ve titizlik seviyesinin en iyi şekilde olup kaliteden ödün vermemektir. . Villa temizliği yapılırken temizlenen alanlar en ince ayrıntısına kadar yapılıp sizlere anahtar teslim hizmetini sunmaktayız.

İnşaat Sonu Villa Temizliği

İnşaat sonu villa temizliği hizmetini gerçekleştirirken diğer villaların huzur ve sükunetini bozacak davranışlar sergilenmemelidir. Villa bahçesindeki havuz kısımlarının inşaat artıkları da özenle giderilir.

Villa Temizliğinde Güvenlikli Temizlik

  • Villa Temizliğinde iş ayrımı ve görevleri planlama doğrultusunda yapılmalıdır.
  • Villa temizliği için kullanılacak kimyasal veya saf temizlik malzemeleri doğru yerlerde konumlandırılmalıdır.
  • Villa Temizliğinde kullanılması gereken buhar,zemin vb makinelerin yerleştirilmesi yapılır.
  • Temizlik hizmeti için alanında uzman ve profesyonel temizlik ekibimiz iş ayrımı oluşturulmuş bir vaziyette görevlerini yapmaya başlarlar.
  • Temizlik hizmeti verilen villada ki düzen bozulmaz.
  • Temizlik hizmeti esnasında temizliği yapılan eşyaların aynı yere konulması dikkat ettiğimiz en önemli hususlardan biridir.
  • Temizlik hizmetin de değerli ve kıymetli eşyaların zarar gelmemesi için gerekli önlemlerin alınması sağlanır.
  • Gerekli işlemler yapıldıktan sonra eşyaların temizliğine başlanabilir.
  • Sırayalı plan yapılmış bir doğrultuda temizlik hizmetine devam edilir.

Villa Temizliği Hizmetinde Neden Biz?

Villa temizliği hizmetini 1997 yılından bu yana dile kolay çeyrek asır bir zamandan itibaren yapmaktayız. Geldiğimiz noktada müşteri memnuniyetini en üst safhada tutup vermiş olduğumuz hizmetinde daima arkasındayız. Villa Temizliğinde 1997 yılından bu yana bulunan referanslarımız ve gerek teşekkür mektuplarımız bizleri villa temizliğinde öncü konumuna çıkartmaktadır. Eksikliklerimizi devamlı olarak en aza indirmek için gayret ve azim ile çalışmaktayız.