İnşaat sonu ev temizliğiofis temizlik hizmetinde kolay ve pratik uygulamalar,

İnşaat sonrası daire temizliği; Her tür inşaat sonrası temizliklerde alınabilecek önlemler, uygulama şekilleri, hizmet kolaylıkları ile Işıltı Temizlik inşaat ve tadilat sonu müşterileri ve temizlik elemanları rahat ediyor. İnşaat sonu temizliği zevkli hale getiren hem de ekonomik temizlik şirketi ünvanını taşıyan firma, sektörde 20 yıldan bu yana hizmet veriyor.

İnşaat Temizliği Hizmeti, düzgün yapılmadığında ortaya çıkan kötü görünüm yanı sıra maddi manevi kayıplar yaşatır. Çoğu zaman yitirilen zamanın ve yüzey onarımlarının telafisi yoktur. En kötü inşaat sonu daire ve ev ofis temizliklerinde bilinçli yapıldığı takdirde kirden, tozdan, sıva ve boya artıklarından eser kalmaz. Temizlikte ısı, mekanik, kimyasal, zaman olmak üzere, 4 faktör esas alınarak yapılması tavsiye edilir. İnşaat sonu daire temizlik hizmetinde, oturulan evlerdeki gibi aynı tip ürünler fazla kullanılmaz. Ürün yelpazesi geniş tutulmakla birlikte, ıslak zemin, ahşap zemin, çelik dokular, eskitme mobilyalar, seramikler, lavabo ve klozetler, duvarlar, cam çerçeveler, kapılar, petekler için farklı uygulama şekilleri ile birlikte bu ürünler kullanılır.

insaat-sonrasi-daire-temizligi

Tadilat ve onarım dahil her tür inşaat işinde yapılan işçiliğe dikkat edilmediği takdirde, her sektörden çalışanlar bir diğer sektörünkine zarar verir. Türkiye’de en çok ev sahiplerinin muzdarip olduğu konuların başında gelir. Eğitimli inşaat ustası, eğitimli boyacı, eğitimli camcı ve eğitimli temizlik elemanları sayesinde hem hizmet alıcı hem de hizmeti sağlayan rahat edecek, konforlu çalışma zemini oluşacaktır. Aynı çalışma alanında hizmet veren kalebodur işçisi, boyacı personelin hasarlı merdivenini izinsiz kullanma hakkını kendinde bulduğu gibi düşüp kendi kendisinin sakatlanmasına sebep olabiliyor. Bu tür örnekler hiç bitmeyecek gibi. İnşaat alanı cehennem alanı olmadan yeterli iş güvenlik önlemleri, eğitimleri alınmalı ve donanım yüksek seviyede tutulmalıdır.