TEMİZLİK ve HİJYEN; Hızla ilerleyen yaşamımızda düzene, tertip ve temizliğe sahip olmak çok mu zor? Nasıl daha düzenli bir eve, hijyenik bir ofise sahip olabilirim diye düşünenler var ise temizlik firmamız size çözüm sunacaktır. Evet değişen yaşamda her şey çok hızlı ilerliyor, tabletler, cep telefonları, akıllı teknolojiler, bir yığın digital alet. Bunlar bizim hayli zamanımızı çalmakta. Hızlı teknolojinin bir parçası olmak istiyoruz. Fakat biz bu parçada olmak isterken günlük aktivitelerimizinde değiştiğini farketmiyoruz.

Gelin hep beraber önceliği evimiz ve ofisimize vermek üzere yaşadığımız sokağı, siteyi, hatta caddeyi hem görsel açıdan hemde sağlık ve hijyen açısından nasıl daha iyi hale getirebiliriz. Işıltı Temizlik Firmaları, evinizden ofisinize, şirketinize, fabrikanıza, sokağınıza kadar size bu konuda yardımcı olacaktır.Sadece temizlik ve hijyen ile kalmayıp bir yığın çözüm için bizi arayınız.

h-temizlik-ve-hiyjen-olunca

Fuarda stand mı kuracaksınız yanınızdayız. Gala, açılış gecesi organizasyon servis hizmetleri için iyi bir firmamı istiyorsunuz gene yanınızdayız. Firmaların her tür zor zamanları, ürün maliyet raporlamaları, çalışanların daha ekonomik oluşu gibi raporlama ve danışmanlık hizmetlerimiz ile yanınızdayız. Danışmanlık hizmetlerimizin sunacağı ekonomik fiyat size kat kat geri dönecektir.

Hizmetlerimiz İstanbul Avrupa yakası ve Anadolu yakası, fabrika, site, gemi, yat, okul, dershane, kullanımda yada inşaat sonu ev ve ofislerini kapsamaktadır. Yıl sonu firma temizlik hizmetleri ihaleleri için 212 2221150 numaralı telefondan teklif alabilirsiniz.