Eşyalı daire temizliği, günümüzde bayanlarımızın en büyük sıkıntısıdır. Özellikle mutfak, banyo, wc temizlikleri, daire temizlemede, ev hanımları yada iş kadınlarını ne kadar tatmin ediyor. Ev hanımlarının işi çalışan bayanlara göre daha kolay görünmekte ama gerek makineler yönünden olsun gerekse ekipman ve bir yığın özellik açısından aslında onların da işi hiç kolay görülmemekte.

Üstelik ev hanımlarının eşleri temizlik firmalarına karşı çok olumlu değiller. Evde duracağına ne iş yapıyorsun, bir temizliği yapamıyormusun gibi sözleri bayan müşterilerimizden sık sık duymaktayız. Oturmuş olduğumuz dairelerimizin temizliği eşlere çok kolay geliyormuş. Bir gün bir müşterimiz dediki, tüm daireyi temizleteceğimi eşime söylemedim. Sadece koltuk yıkayacağınızı biliyor eşim, yanında fiyatı lütfen söylemeyiniz dedi. Biz bu duruma pek bir anlam veremedik. Özellikle annelerimiz için perde asmak bile çok sıkıntılı bir iştir. O kadar çok kişi tanıyoruz ki ev içi iş kazaları geçirmiş, ömrü boyu acısını çekiyor.

  • Eğer bu iş ille de daire temizlik şirketi çağırmadan yapılacak ise kullanılacak merdivenin çelik ve TSE’li olması.
  • Bu merdivenlerin en üst basamağının kullanılmaması
  • İyi bir ıslak kuru vakum makinesi.
  • Buhar makinesi.
  • Cam silme takımı(bir temizlik firmasına danışınız).

h-daire-temizlik-sirketleri
Bu saydıklarımız temizlik şirketlerinin kullandığı cinsten olmayan makineler olsa da, el ile silim yapma işlemlerinden bayanlarımızı kurtaracaktır. Tabii ki en önemlisi evin daimi olarak kuru vakumlanması olmaklı ki kir ve tozlar yüzeylerden günlük olarak arındırılsın. Daire temizliği kolay olsun. İşleri biriktirdiğimiz zaman olan gene size olacaktır sayın bayanlarımız. Devamı var…