Eşyalı Daire, Cam çerçevelerden başlayıp oda oda eşyaların tozları alınıp silinmesi. Kapıların silinmesi. Peteklerin ve dolapların , rafların silimi. Avizelerin öncelikle silinmesi gerekir. Koltuk yıkama, halı yıkama makine ile yerinde kolaylıkla gerçekleşir.

Ev temizliğinde en zor alanlardan biri hep mutfak deriz. Çünkü yağlı aygaz, aspiratör ve filitreleri, buzdolabı içi ve dış kısmı, fırın yağları, fayanslar ve derz araları, duvar yüzeyleri, lavabo bu yüzeylerden sadece bir kısmıdır.

Boş daire temizliği; İnşaat sonrası yada kiracı çıkmış boş daire temizliği şu şekilde yapılır. Moloz kalıntıları, fayans ve derz aralarındaki alçı ve sıva kalıntılarının temizlenmesi, klozet lavabo duşa kabin temizlenmesi, radyatörlere buhar tutularak temizliği, mutfak dolaplarının temizliği, süpürgeliklerin, pervazların temizliği, tüm kapıların temizliği, balkonun temizliği, yerlerin temizliği, dezenfeksiyonu, moplanması. Duvar silimi ve tozlarının vakumlanması önceliklidir.
h-ev-temizlik-sirketi

Taşınma öncesi dairelerde gördüğümüz kadarıyla, en çok bizden istenen kapı ve ahşap mobilyalardaki boyalar ve harç kalıntıları. Boya sökücü uygulanan boyalı ahşap yüzeyin boyası çıkmazmı? Tabiiki boyalar komple çıkacağı için mobilyalar zarar görür. Temizlik firmasına sihirbaz gözüyle bakılmaktan vazgeçilmeli, illede çıkacak anlayışından kaçınan mantıklı ve bilinçli bireyler olmalıyız.İllede çıkacak değil illede doğru kişi, doğru temizlik şirketi, doğru seçim olmalı.

Ev temizliği şirketlerini çağırmanız şart değil. Telefonla danışmanlık alabilirsiniz. Temizlik şirketlerimize her gün bu şekilde sayısız telefon gelmektedir.