Cam çerçeve iç dış temizliği, kapı silimi, duvar silimi, halıfleks yıkama, koltuk yıkama, avizelerin temizliği, buharlı petek temizliği, banyo temizlenmesi, buharla davlumbazın temizlenmesi ve filtrelerin yağdan arındırılması, mutfak temizliği, mutfak dolapları iç dış, fayans, parke, yüzey temizliği, balkon temizliği, 7 adımda wc lerin temizliği ve dezenfeksiyon uygulaması.

Gördüğünüz gibi ofis temizliği, öyle bir iş görünümünde ki sanki yukardakileri maddeleri yaptığımızda bitiverecekmiş gibi. Oysaki durum çok ciddi aslında. Biz geneli İstanbul’da olmak üzere ziyaret ettiğimiz firmalarda çok vahim durumlar ile karşılaşıyoruz. İnanmayacaksınız ama zaman zaman gördüğüm bir olayı size aktarmak istiyorum. Beyaz yakalı tabir ettiğimiz nice kişilerin masalarında otururken başları hizasında oluşmuş örümcek ağlarını görmedikleri, hatta su sızıntılarının altında oturduklarını, havasız ofis ortamlarında ofis temizleme, hijyen konularında sayısız toplantılar yaptıklarını çok defa gözlemliyoruz. Üstelik yaptığımız iş görüşmelerinde bu tür idareciler, temizlik şirketlerine özellikle, kendilerinin dünyanın en titiz kişileri ıolduğunu ileri sürmeleridir. Haksızda değiller aslında. Temizlik işi dünyanın en göreceli işi bize göre.

h-ofis-temizlik-sirketleri-istanbul

Şöyle örnek vermek istiyorum. Şimdi lütfen yerinizden kalkıp pencerenizin kenarına kadar gidin. Pencerenizin üst kısmına, özellikle yatay yüzeyine dokunun. Mutlaka parmağnıza ince bir toz tabakası gelmiştir. Şimdi açıp ara yüzeylerine, lastik, kol ve önündeki mermere bakın. Nasıl? Yakından baktığınızda fark var değil mi? Şimdi lütfen beyaz bir bez alıp tüm bu yüzeylerde gezdirin. Asıl farkı gördünüz sanırım. Peki siz bu çerçeveyi ve camı kaç dakikada silebilirsiniz? Ofisinizde kaç tane çerçeve var. Bir çoğu da yüksekte ve silime uygun değiller değilmi?

Sayın okurlarımız ve müşterilerimiz, saat tutarak iş yaparsanız ofis temizlik şirketlerinin işini daha iyi anlayacaksınız. Devamı var.. ofistemizligi