İstanbul Ev Temizliği: Cam çerçeve iç dış temizliği, kapı silimi, duvar silimi, halıfleks yıkama, koltuk yıkama, avizelerin temizliği, buharlı petek temizliği,banyo temizlenmesi,buharla davlumbazın temizlenmesi ve filtrelerin yağdan arındırılması, mutfak temizliği, mutfak dolapları iç dış, fayans, parke, yüzey temizliği, balkon temizliği, 7 adımda wc lerin temizliği ve dezenfeksiyon uygulaması.

Ev temizliği denildiğinde akla gündelikçi bayanların yaptığı türden biz hizmet gelmemelidir. Daha profesyonel ve akılcı çözümler içeren bir yığın uygulamalar zinciri düşünebilirsiniz.

Hijyenik yatak yıkama; her gün yattığınız yatağınızdaki toz ve akarların, kirlerin bir vakumlandığını şöyle bir hayal edin. Düşünmek bile insanı rahatlatıyor öyle değil mi?

Aynı uygulama koltuklarınız içinde geçerli. Kumaşından süngerine, mobilyasına, minderine kadar tüm iç ve dış yüzeyleri kir ve tozdan arındırılıp pırıl pırıl oluyor ve 4 saate de kuruyor. İşte koltuk yıkama!

İstanbul Ofis Temizliği: Ev temizliğindeki ile benzerlik gösterir. Elektronik eşya, yazar kasa, printer vs dikkatlice temizlenir. Dezenfeksiyon ister. Hatırlarsınız düne kadar ofis temizliği bir yana ofisler bile bugünkü modern tasarımlardan uzaktı. Oysa bugün modern ofis katları, şık sunumları ile devasa gökdelenlerin ve plazaların içinde yada farklı tasarımlar ile kendini gösteriyor.

h-ev-ofis-temizlik-sirketleri

Peki bu kadar emek yani asıl olan bu ofislerin temizliği, hatta onu da geçelim hijyeni değil midir? Gene günümüz dünyasında her gün bin bir çeşit mikrop ve virüs ürerken bu virüsler kalabalık ortamlarda yayılırken çoğunlukla tam gün zamanımızı geçirdiğimiz ofislerimizi ihmal edebilir miyiz?

İnşaat sonu ev ofis temizliği dahil tüm temizlik işleriniz için bizi arayabilirsiniz.

Evet sayın okurlarımız. Biz sizin sağlığınız için 20 yılı aşkın süredir ev ofis temizlik hizmeti vermenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah sayenizde bu gururu uzun yıllarda yaşayacağız.