SU BASKINI SONRASI TEMİZLİK NASIL YAPILMALIDIR?
Evinizde iş yeriniz de yağmur sularının yol açtığı taşkınlar su tesisatlarındaki arızanın yol açtığı su birikimlerinden dolayı meydana gelen su baskınlarının ortadan kaldırılması, ev iş yeri hijyeninin tekrardan sağlanması için bizler ile irtibata geçmeniz halinde günün her saatinde Işıltı temizlik ekip ve ekipmanlarımız ile sizlere hizmet sunmaktayız.

Su baskını sonrası temizlikte neler yapılmalı? Temizlik için uygun kıyafetler giyilmeli, galoş ve eldivenler mutlaka takılmalıdır. Öncelikle yoğun su birikimi olan yerlerin özel makina ve hortumlar yardımıyla mekandan boşaltılması gerekir. Mekan eşyalı ise uygun yerlere eşyalar yerleştirilmelidir. Su baskını sonrası temizlik diğer temizliklere oranla daha hız gerektiren bir temizliktir. Çünkü yüzeylerde uzun süre kalan ıslaklık kabarmalar, küf, mantar, pas ve kireçe yol açabilir. Su boşaltımı yapıldıktan sonra baskın sonucu ıslak kalan; kapı pervazları. yüzeyler, kapı kolu, dolaplar ve çekmeceleri, pencereler, duvarlar, mobilyalar ve zeminler, wc, lavobalar, halılar kuru anti-bakteriyel bezlerle kurulanır. Vakumlu makinalarla kurutulur. Yerlerine yerleştirilerek tekrar kullanıma uygun hale getirilir. Son kontroller yapılarak mekan teslim edilir.

Su baskını sonrası temizliği şirketlerinin kullandığı ozonlama sistemi sayesinde koku önlemek ile kalmaz aynı zamanda ortamdaki bakteriler de yok edilir. Okul, ofis, fabrika, konut, site, villa ve şirketlerin her tür su baskını sonrası temizliği yapılmaktadır.

En Kaliteli ve Hızlı temizlik hizmeti için adresiniz Işıltı Temizlik!