İstanbul Temizlik Şirketleri, İstanbul Temizlik Şirketi olarak, temizlik hizmet sektörü içinde geniş hacme sahip, temizlik işleri alanında 20 yıllık temizlik deneyimi ile hayatınızı kolaylaştırmak ve sizleri sağlıklı alanlarla buluşturmak için var gücüyle çalışmaktadır. Bu güç her geçen gün müşteri memnuniyeti, güvenilirlik, personel kalitesi ve hizmet becerisi temellerinde artmaktadır. Emanetimiz olarak gördüğümüz, yaşam alanlarınızı hijyen kuralları ve talepleriniz çerçevesinde, en kaliteli, doğa dostu, nanoteknolojik – temizlik malzemeleri kullanarak arındırmaktayız. Emek ve teknoloji yoğunluğu dengesi ile her biri alanlarında uzman temizlik personeline destek veren temizlik firmaları yenilikçi temizlik makinesi ve teçhizat kullanılarak, hem personel hem de müşterilerimizin maksimum çıktıya ulaşması sağlanmaktadıristanbul-temizlik-sirketi-isilti

Işıltı temizlik yönetim ve organizasyon anlayışı olarak, hiyerarşik sıralamada yöneticilerin müşteri ulaşımında en altta olması gerektiğine inanmaktadır. Bu doğrultuda verilen hizmette müşterilerin ve temizlik personelinin yöneticilerle çeşitli kanallardan birebir iletişime geçmesi hep mümkün olmaktadır.

Işıltı temizlik şirketleri olarak kurumsal hiçbir kanuni ve mali yükümlülükten kaçınmayan, çalışanlarının haklarına saygılı davranan, iş sağlığı ve güvenliği koşullarına özen göstererek bütün personeline gerekli eğitimleri veren bir temizlik firmasıyız. Belki bundandır ki; Işıltı İstanbul Temizlik Şirketi, yapılan anketlerde en çok aranan temizlik firması bilgisine ulaşılmıştır hep. Müşterisine sadece temizlik hizmetinde değil, güvenlik konusunda da güven veren temizlik şirketi, 1990’larda olduğu gibi günümüzde de lider marka temizlik firması olma ünvanını korumuştur. Burada asıl önemli olan konu temizlik danışmanlığı alan firmaların ve her türlü işletmelerin, ev ve ofislerin ihtiyaçlarını, oluşabilecek riskleri gözününde bulundurmak.

h-istanbul-temizlik-sirketi

Kurumsal Temizlik Firması olarak yaptığımız temizlik işleri:

Ev temizliği, ev temizlik şirketleri, ofis temizliği, ofis temizliği şirketi, halıfleks yıkama şirketleri, koltuk temizliği, koltuk yıkama, su baskını temizliği, yangın sonu temizliği, cam temizliği, dış cephe cam temizliği, villa temizliği, daire temizliği, inşaat temizliği, tadilat temizliği, bina temizliği, merdiven cilalama, buharlı temizlik.